Workshops & Lezingen

 

 

Gert Hagen geeft lezingen over o.a. de volgende onderwerpen:
 

1 Omgaan met veranderingen

Iedereen heeft te maken met kleine en grote veranderingen. Die soms zelfs onoverkomelijk lijken. Aan de hand van zijn eigen levensverhaal neemt Gert Hagen het publiek mee en vertelt hij op  inspirerende en humorvolle wijze hiermee om te gaan.
Deze lezing is voor iedereen die te maken heeft met veranderingen. Voor welke uitdaging je ook staat. Denk hierbij aan: reorganisaties, ontslaggolven, fusies of meer persoonlijke veranderingen zoals rouw, scheiding en ander verlies.


2 Arbeidsparticipatie

Met 20 jaar werkervaring in het Human Resource vakgebied heeft Gert de nodige ervaring met het aannemen van personeel en was hij altijd op zoek naar de perfecte match. Nu realiseert hij zich dat door te zoeken naar de perfecte match er heel veel talent is blijven liggen. En ziet hij aan de hand van zijn eigen levensverhaal het belang van het aannemen van mensen met een beperking. Dit wordt versterkt door het grotere belang van een duurzame, diverse en geïntegreerde samenleving. Deze lezing sluit naadloos aan bij de wet- en regelgeving rondom arbeidsparticipatie.


Op maat

De lezingen zijn dynamisch en kunnen op verzoek worden aangepast aan het thema van de bijeenkomst. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem contact op.